Recensioner - Israelson, Per; Spens, James; Hellerstedt, Andreas; Balbierz, Jan; Cavallin, Anna; Erlanson, Erik; van Reis, Mikael; Andersson, Greger; van Ooijen, Erik; Gardfors, Johan (Tidskrift för litteraturvetenskap, 2013)
Per Israelson om ROGER WHITSON & JASON WHITTAKER WILLIAM BLAKE AND THE DIGITAL HUMANITIES. COLLABORATION, PARTICIPATION AND SOCIAL MEDIA New York: Routledge 2013, 211 s. James Spens om MATS MALM POESINS RÖSTER. AVLYSSNINGAR AV ÄLDRE LITTERATUR Stockholm/Höör: Brutus Östlings Bokförlag Symposion 2011, 240 s. Andreas Hellerstedt om LARS BURMAN ELOQUENT STUDENTS. RHETORICAL PRACTICES AT THE UPPSALA STUDENT NATIONS 1663–2010 Uppsala: Acta universitatis upsaliensis, 2012, 212 s. Jan Balbierz om MARTIN HELLSTRÖM (RED.) TRON ÄR MITT LOKALBATTERI. RELIGION OCH RELIGIOSITET I AUGUST STRINDBERGS LIV OCH VERK Skellefteå: Artos 2012, 233 s. Anna Cavallin om MIRANDA LANDEN OCH NU BÖRJAR HISTORIEN. HJALMAR SÖDERBERGS NOVELLKONST Stockholm: Bokförlaget Atlantis 2013, 591 s. Erik Erlanson om ANNE GRY HAUGLAND NATUREN I ÅNDEN. NATURFILOSOFIEN I INGER CHRISTENSENS FORFATTERSKAB København: Institut for nordiske studier og sprogvidenskab, Københavns universitet 2012, 237 s. (diss. København) Mikael van Reis om ULF OLSSON SPRÅKMASKINEN. OM LARS NORÉNS FÖRFATTARSKAP Göteborg: Glänta Produktion (Hardcore 06), 2013, 176 s. Greger Andersson om ANEŽKA KUZMICˇOVÁ MENTAL IMAGERY IN THE EXPERIENCE OF LITERARY NARRATIVE. VIEWS FROM EMBODIED COGNITION Stockholm: Stockholm University 2013, 177 s. (diss. Stockholm) Erik van Ooijen om CECILIA ÅSBERG, MARTIN HULTMAN & FRANCIS LEE (RED.) POSTHUMANISTISKA NYCKELTEXTER Lund: Studentlitteratur 2012, 233 s. Johan Gardfors om WOLFGANG ERNST DIGITAL MEMORY AND THE ARCHIVE. EDITED AND WITH AN INTRODUCTION BY JUSSI PARIKKA Minneapolis, MN: University of Minnesota Press 2013, 265 s.