Samtal i plenum: Litteraturstudiet och det akademiska språket - Schönström, Rikard (Tidskrift för litteraturvetenskap, 2012)
Konferensens avslutande paneldiskussion leddes av professor Rikard Schönström. I panelen ingick Anna Adeniji, Annelie Bränström Öhman, Cristine Sarrimo och Paul Tenngart. Efter några inlägg från panelens deltagare var konferensens övriga deltagare välkomna att yttra sig; uttalanden gjordes då av Erik Zillén, Ingemar Nilsson, Roland Lysell och Immi Lundin. Texten återger en lätt bearbetad version av det samtal som fördes.