Reception/Bevakning/Kritik - Helgesson, Stefan; Melberg, Arne; Borgström, Eva; Stenström, Johan; Cronquist, Ulf; Nordenstam, Anna (Tidskrift för litteraturvetenskap, 2008)
Stefan Helgesson om Ibn Warraq, Defending the West Arne Melberg om Anders Johansson, Nonfiction Eva Borgström om Marie Öhman, Här kan jag äntligen tala Johan Stenström om David Anthin, Evert Taubes scener Ulf Cronquist om Eva Lilja, Svensk verslära och Svensk metrik Anna Nordenstam om Marie Löwendahl, Min allrabästa och ömmaste vän!