Reception/Bevakning/Kritik - Fjelkestam, Kristina; Ingvarsson, Jonas; Hareide, Jorunn; Cavallin, Anna; Leffler, Yvonne (Tidskrift för litteraturvetenskap, 2007)
Kristina Fjelkestam om Åsa Nilsson Skåve, Den befriade sången Jonas Ingvarsson om Jerry Määttä, Raketsommar Jorunn Hareide om Yvonne Leffler, »Jag har fått ett bref …« Anna Cavallin om Bengt Lewan, Den farliga renässansen Yvonne Leffler om Michel Houellebecq, H. P. Lovecraft samt om Mattias Fyhr, Död men drömmande