Möte med Jacques Rancière - Johansson, Anders; Olsson, Nils; Gade, Solveig (Tidskrift för litteraturvetenskap, 2007)
Vilket kommer först: litteraturen eller kritiken? TFL sökte upp Jacques Rancière med avsikt att ställa både de svåra frågor och naiva frågor hans verk väcker. Samtalet ägde rum i Köpenhamn den 13 februari 2007. TFL representerades av Anders Johansson och Nils Olsson, samt Solveig Gade (doktorand vid Institutionen för Konst- och Kulturvetenskap, Köpenhamns Universitet). De svarar också för transkriberingen och översättningen från engelskan.