Livsmedelskvalitet - ett mångsidigt begrepp

Författare

  • Lars-Olof Eklöf

DOI:

https://doi.org/10.62607/smt.v66i7.56841

Abstract

Artikeln behandlar de olika aspekter på matkvali­tet som finns hos myndigheter, livsmedelsindustri och allmänhet. De olika riskuppfattningar som existerar hos experter och konsumenter belyses och faktiska förhållanden beträffande livsme­delskvalitet redovisas.

 

Författarbiografi

Lars-Olof Eklöf

Artikelförfattaren Lars-Olof Eklöf, jur kand, är verksam vid planerings- och budgetsekretariatet vid Statens Livsmedelsverk.

Downloads

Publicerad

1989-09-01

Referera så här

Eklöf, L.-O. (1989). Livsmedelskvalitet - ett mångsidigt begrepp. Socialmedicinsk Tidskrift, 66(7), 311. https://doi.org/10.62607/smt.v66i7.56841

Nummer

Sektion

Tema: Maten i samhället